Menu
video pakej korea 2018 2019


Korea merupakan tempat yang paling femes orang pilih untuk pergi melancong. Dekat korea dapat rasa makanan-makanan ori mereka yang femes di Malaysia, dapat rasa salji, dan juga melawat tempat-tempat menarik di sana.

Dengan pakej Korea ARBA Travel, anda akan dapat pengalaman yang sangat best, berbeza dengan orang lain. Jum tengok kenapa pakej korea ARBA Travel lain daripada yang lain.

1. NO Tourist Trap

shopping souvenier pakej korea 2018 2019


Ramai yang tidak sedar tempat yang mereka pergi itu adalah tempat tourist trap. Ramai juga yang tidak tahu apa itu tourist trap, dan menganggap tanpa tourist trap, pakej tersebut tidak lengkap.

Tourist trap adalah tempat-tempat yang mana mereka akan paksa anda beli barang mereka secara langsung atau tidak langsung. Selalunya harga mereka lebih mahal dan pilihan tidak banyak.

Dengan pakej Korea ARBA Travel, tiada tempat paksa beli yang anda perlu lalui. Kami akan bawa anda ke tempat shopping yang lebih murah dan banyak pilihan.

2. Tour Guide Malaysia


Kalau tak tahu berbahasa Korea ataupun susah berbahasa Inggeris pun takpe. Tour Guide kami adalah orang Malaysia. Anda boleh cakap melayu sahaja dengan mereka untuk sebrang masalah dan pertanyaan.

Tour Guide kami juga pandai berbahasa Korea. So, kalau ada apa-apa, mereka boleh translatekan untuk anda.

3. Makanan Korea Halal & Sedap

makan halal dan sedap pakej korea 2018 2019


Pergi Korea haruslah merasa makanan korea kan. Tapi kadang-kadang mesti macam tak kene dengan tekak. Jangan risau, kami prihatin dengan selera orang kita.

Jadi, kami bawa anda makan masakan Korea & melayu yang sedap dan sesuai dengan citarasa Malaysia. Jum visit website dan facebook ARBA Travel untuk tengok apa kata pelanggan yang telah pergi bersama kami.

4. Private Bus


Biasanya dengan  pakej yang dapat harga murah, akan naik public transport. Naik public transport pula makan masa sebab nak kena tunggu.

Tapi, dengan pakej Korea ARBA Travel, anda akan naik private van/bus yang jauh lebih selesa. Dapat jimat masa dan tak perlu menunggu lama atau berkejaran menaiki public transport.

5. Pakej Sesuai Dengan Orang Malaysia

autumn nami island pakej korea 2018 2019


Team kami dah menetap lebih 7 tahun di Korea. Untuk tempat-tempat yang menarik nak pergi, itinerary kami disusun seperti membawa family sendiri pergi berjalan. Bawa family jenjalan mestilah nak pergi tempat best-best je kan.

Kami prihatin dan faham apa keperluan orang Malaysia ketika melancong. So, kalau tak sure pasal pakaian yang hendak dibawa dan sebagainya, tanya sahaja travel consultant kami, Mereka pakar dalam hal ini.

6. Tiada Kos Tersembunyi

Dengan kami, anda tak perlu bayar bayaran tambahan. Harga kami dah include kan semua kos yang perlu untuk trip tu. Pakej sudah include flight return, makan, hotel dan entrance fee.

Anda hanya perlu bawa duit untuk personal expenses sahaja.

Belum tengok pakej korea ARBA Travel lagi? Boleh tengok di website ARBA Travel : https://arbatravel.com/pakej-korea/melancong-ke-seoul/.

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp