Menu

Pakej Percutian Korea 2020
Seoul 5H4M
(Private Tour)

MENDAPAT LIPUTAN MEDIA

PERBEZAAN PAKEJ KOREA ARBA TRAVEL BERBANDING YANG LAIN?

TIADA TEMPAT PAKSA BELI
Pernah melancong dan dibawa ke tempat shopping mahal & dipaksa mendengar ceramah jualan mempromosi barang jed, ginseng? Kami TAK BAWA anda ke situ. Kami bawa tempat shopping sebenar!
100% HALAL

Solat sangat kami titikberatkan. Restoran dan makanan yang dipilih dipastikan halal. Team ARBA tinggal 5 tahun di Korea, kami tahu restoran mana yang sebenarnya halal (bukan tiada babi lalu dianggap halal).

HOTEL STRATEGIK

Majoriti pakej lain akan gunakan hotel jauh di luar bandar (nak cut cost). Dengan ARBA, anda tinggal di tengah bandar. Sangat best untuk anda jalan sendiri ke kedai kopi, shopping dan rasa street food.

MAKANAN KOREA SEDAP
Kami memang kaki makan! Makanan Korea yang kami pilih memang sedap & sangat disukai orang Malaysia. Kami turut sajikan masakan Malaysia untuk hidangan tertentu bagi yang rindukan masakan Malaysia.
GUIDE MESRA MALAYSIAN
Ada beza tour guide biasa dan yang berpengalaman. Kami hanya memilih tour guide yang faham citarasa orang Malaysia. Tak perlu risau kebajikan anda di sana.  Mereka juga mahir sejarah di Seoul.
LEBIH 200+ TESTIMONI

Pakej Korea ARBA sangat dikenali sebagai pakej Korea terbaik & murah. ARBA Travel juga berdaftar dengan Kementerian Pelancongan, anda selamat dari sebarang penipuan.  Rating 4.8/5 star di Facebook.

APA KATA PELANGGAN?

JENIS PAKEJ PRIVATE TOUR

Harga pakej Private Tour lebih tinggi daripada pakej Joined Tour kerana lebih privacy.

Jika anda inginkan pakej Seoul dengan harga termurah, pilih pakej Joined Tour

READY-MADE ITINERARY

  • 3 Pilihan Itinerary
  • Minimum 5 pax
  • Privacy
  • Tarikh Departure Pilihan Anda