Pakej Percutian BALI 2022
(Private Tour)

PERBEZAAN PAKEJ BALI ARBA TRAVEL BERBANDING YANG LAIN?

100% HALAL

Solat sangat kami titikberatkan. Restoran dan makanan dipastikan halal. Restoran yang kami pilih diiktiraf halal oleh Majlis Ulama Indonesia. Tour guide kami akan bantu jika anda ada sebarang keraguan.

TIADA KOS TERSEMBUNYI

Di Bali jika anda tidak hati-hati banyak kos tersembunyi yang anda perlu dibayar. Kami mudahkan urusan anda includekan tipping fee dalam harga pakej. Tiada lagi bayaran anda perlu buat di sana nanti.

GARUDA WISNU KENCANA

Landmark Bali yang mesti dilawati. Tempat ini biasanya tidak termasuk dalam pakej dan anda perlu add on, tapi dengan ARBA Travel kami masukkan dalam itinerary dan tiada bayaran tambahan.

LEBIH 200+ TESTIMONI
Pakej ARBA Travel sangat dikenali sebagai pakej terbaik & murah. ARBA Travel juga berdaftar dengan Kementerian Pelancongan, anda selamat dari sebarang penipuan. Rating kami 4.8/5 star di Facebook.
HOTEL STRATEGIK

Dengan ARBA, anda tinggal di tengah bandar. Sangat best untuk anda jalan sendiri ke kedai kopi dan shopping. Tapi jika anda prefer untuk duduk hotel tepi pantai, kami boleh susun mengikut kesesuaian anda.

GUIDE MESRA MALAYSIAN
Ada beza tour guide biasa dan yang berpengalaman. Kami hanya memilih tour guide yang faham citarasa orang Malaysia. Tak perlu risau tentang kebajikan anda di sana.  Mereka juga mahir selok belok di Bali.

JENIS PAKEJ PRIVATE TOUR

READY-MADE ITINERARY

  • 7 Pilihan Itinerary
  • Minimum 2 pax
  • Privacy
  • Tarikh Departure Pilihan Anda